Scooter Reparaties

In onze werkplaats op de Rooseveltweg 408 in Wageningen kunt u terecht voor alle reparaties aan uw scooter of motor. Onze vakkundige monteurs krijgen jaarlijks trainingen van alle grote fabrikanten. Zij staan voor u klaar, zodat u weer veilig op weg kunt!

Het is belangrijk uw scooter of motor bij een erkende dealer te laten repareren en onderhouden. Onderhoud door een niet dealer kan leiden tot vervallen van de fabrieksgarantie. Onze monteurs kunnen indien nodig direct informatie opvragen bij de fabriek. Bovendien investeren wij in de nieuwste meet-, en regelapparatuur om snel een juiste diagnose te stellen. En, een kortere reparatietijd door vakbekwame monteurs scheelt u in de kosten!

Grote reparaties: Voor deze reparaties dient u een afspraak te maken. De meeste reparaties vallen in deze categorie, waaronder servicebeurten en reparaties die meer dan 15 minuten in beslag nemen. U kunt zowel telefonisch als in de winkel een afspraak hiervoor maken.

Kleine reparaties: In deze categorie reparaties vallen korte reparaties zoals het vervangen van banden, remblokken of uitlaten; en het monteren van een alarm, datatag, topkoffer of windscherm. Voor al deze reparaties kunt u het beste bellen om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat u binnen twee dagen geholpen wordt.

Tijdens het onderhoud kunt u gebruik maken van een huurscooter voor slechts €10,- per dag. U hoeft dus nooit meer zonder vervoer te zitten.

Servicebeurt
Wat is er inbegrepen bij een servicebeurt van een 2-takt scooter?

– Bandenspanning check
– Profiel check
– Remmen check
– Bougie vervangen
– Luchtfilter vervangen
– Luchtfilterhuis schoonmaken
– Rollen check
– V-snaar check
– Kickstart smeren
– Olie V-snaar check (indien van toepassing)
– Verlichting check
– Vertandingsolie check
– Balhoofdspeling check

Een beurt van een 4-takt scooter is hetzelfde die van een 2-takt, enkel met de volgende extra onderdelen:

– Oliefilter vervangen
– Olie verversen
– Kleppen stellen

Ophaalservice

Ook als u zelf niet in staat bent uw scooter bij onze werkplaats langs te brengen, staat Bromfietshandel Louis van Gelder voor u klaar! Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze speciale ophaalservice. Onze servicebus is speciaal ingericht om uw scooter op een uiterst veilige manier te vervoeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken terwijl wij uw scooter vervoeren naar onze werkplaats om deze te repareren.

Als u gebruik wilt maken van onze ophaalservice neemt u dan telefonisch contact met ons op via: 0317-427479